Mentorprogram

 

Ki szeretne változást?Ki szeretne változni?
 
 
Változást sokkal többen szeretnének, mint ahányan változni is hajlandók. Ez természetes emberi reakció. Szülőként mégis sokat segíthetünk ezzel ADHD-s, ADD-s gyerekünknek. Mivel tudom, hogy nehéz, ezért segíteni szeretnék neked, elmondani, hogy nálunk mik segítettek és mik voltak a kerékkötők. Hogy a második képen sokkal többen tehessük fel a kezünket. :)

Amikor egy időszak befejeződik az életünkben, akkor megváltozik a napirendünk és a teendőink listája is. Ilyenkor arra kell figyelnünk, hogy a rossz szokásainktól könnyebben tudunk megszabadulni. Én a kávézásról úgy tudtam leszokni, hogy amikor lebetegedtem nem éreztem nagy szükségét a kávénak. Aztán, amikor meggyógyultam nem folytattam azt a régi rutint, amitől rosszul aludtam és gyakran fájt a fejem.

Ha nagyon ügyesek vagyunk, akkor helyettük új, jó szokásokat tudunk kialakítani. Ha minden hónapban csak egy ilyen cserét csinálunk egy év alatt 12 dolgon is tudunk változtatni. Ez rengeteg pozitív dolgot indukál az életünkben.

Neked jó lenne egy ilyen lassú víz partot mos taktikával kialakított változás, amit egyszerűen be tudnál vezetni a mindennapokba? Ha belegondolsz, mennyivel lenne egyszerűbb az életed? És mi lenne ha az ADHD-s, ADD-s gyerekednek 12 rossz tulajdonsága változna meg 12 jóra?
 

 

Az nem kérdés hogy most mindegyikünk életében nagy változások vannak. Miért ne használjuk ki ezt az időszakot a helyzetünk javítására?

Ha megérlelődőtt benned az igény a változásra és szeretnéd kihasználni ezt a lehetőséget, akkor érdemes megismerkedned a mentorprogramban nyújtott segítségemmel!
A folymatosan felíratkozó tagoknak minden hónapban küldök online egy munkafüzetet, ami segít aprólékosan egy terület változtatásában. Ezzel könnyítve meg saját, családod és ADHD-s, ADD-s gyereked életét. Kevesebb frusztrációnak és több sikernek lehettek a részesei.

A mentorprogram létszükséglete akkor fogalmazódott meg bennem, amikor egyik iskola után a másikból utasítottak el bennünket és tanácstalanul toporogtam, nem tudtam hogyan segítsek a gyerekemnek. A kilátástalan helyzetünkben mindenütt kapaszkodókat kerestem. Még édesanyám is megkérdezte többször, hogy meddig akarom ezt tovább folytatni, van-e értelme ennek. Rengeteg idő, sok pénz és nem mutatkoztak az eredmények. Szerencsére nem adtam fel a gyermekemért folytatott küzdelmet. A mennyiség idővel átcsapott minőségbe.  Az évismétlések után sikeres nyelvvizsgák és egyre javuló viselkedés, jobb tanulmányi eredmények kezdték bizonyítani, hogy jó úton járunk.

Ezért kezdtem el  7 év egészségügyi tanulmányom után ebbe az irányba specializálódni, a SOTE képzésén neurofeedback trénernek tanulni. 5 éve neurofeedback trénerként segítek a hozzám forduló családoknak. Azokról a lehetőségekről, amivel otthon a család is sokat segíthet könyvet írtam, hogy azoknak is tudjak bátorítást nyújtani, akiknek a földrajzi távolság miatt nem tudnék segíteni.

A mostani helyzetben még nagyobb szükség van arra, hogy segíteni tudjunk önmagunkon és családunkon anélkül, hogy kimozdulnánk otthonról. Erre egy jó lehetőség a mentorprogram.

Azoknak a családoknak akik hasonló cipőben járnak 12 hónapon keresztül segítséget nyújtok, hogy ne kelljen annyi időt és pénzt feleslegesen elpazarolniuk azért, hogy megtalálják a megoldásokat a nehézségeikre. A mentorprogram ára 30.000 Ft/év ami szinte jelképes, bár biztos vannak akiknek soknak tűnik. Mi évekkel ezelőtt egy szakembernek óránként fizettünk 8.000 Ft-ot, és nem igazán éreztem a változást, csak azt tudtam meg amit addig is. Azt, hogy a gyerekem nagyon értelmes, de nagyon lusta.

Ha belegondolsz ez kevesebb mint 577 Ft hetente. Ennyit feleslegesebb dolgokra is elköltünk, egy csokira, jobb kávéra, vagy egy hamburgerre. Most ezt a családod nyugalmára és a gyereked boldogulására is fordíthatod.
Ha készen állsz a változásra jelentkezz most itt a mentorprogramba.

12 hónapon keresztül pdf-ben küldök neked részletes útmutatót arról, hogyan tudod lépésről lépésre megváltoztatni, jobbá tenni az életeteket. Többek között lesz egy segédlet az asszertív kommunikáció elsajátításához, amitől jelentősen csökkennek a családi konfliktusok, írok neked a gluténmentes diéta bevezetéséről. A mentorprogram résztvevőinek jár egy zártkörű FB csoport tagság ahol egymásnak is írhattok, én is szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre valamint aktuális témákról olvashattok benne. Megoszthatjátok a sikereiteket, hogy más is tanulhasson belőlük.

A mentorprogram részvételi díja 30.000 Ft/év.

Jelentkezés után a megadott email címre küldöm a díjbekérőt aminek kiegyenlítése után érkezik:

  • a számla
  • az első hónap anyaga
  • egy táblázat (ahol együtt láthatod a 12 területet, kinyomtatva akár a hűtőre is kiteheted, hogy mindig szem előtt legyen)
  • a Facebook csoport linkje
Havonta egy alkalommal ingyenes konzultációs lehetőség van személyes egyeztetésre négyszemközt messengeren, telefonon. A konzultáció ideje személyenként 10 perc, a kérdéseket előre el lehet küldeni írásban, hogy több idő maradjon a tanácsadásra.

Összetettebb probléma esetén tudunk időpontot egyeztetni további megbeszélésre is.

Változásra fel! Várlak a mentorprogramban!

 

Megrendelem a Mentorprogramot!

Kérlek, a számlázás miatt a Lakcím mezőt irányítószámmal együtt töltsd ki.
Pl: 1234. Minta, Minta utca 1.