Új lehetőség az ADHD-s gyerekeknek!

Új lehetőség az ADHD-s gyerekeknek!

A hiperaktív, figyelemzavaros gyerekek fejlesztése soha nem egy lépésből, egyféle fejlesztésből áll. Szülőként sokszor gondolkodunk azon, hogy vajon még mivel segíthetnénk gyerekünknek. Rosszabb napokon azon, hogy van-e értelme. Gyorsan szeretnék mindenkit megnyugtatni: Van! :)

Az egyik módszer ami hosszútávon megoldást jelent az a neurofeedback. Egy újabb, szintén hosszútávú megoldás a mikrobiom vagyis a bélflóra vizsgálata és helyreállítása.

2018-ban amikor a könyvemben erről írtam, akkor még magyarországon ez csak elméleti ismeret volt, hiszen nem lehetett megvizsgálni és megfelelően beállítani. Mára ennek az alapjai itthon is biztosítottak, ezzel is tudom segíteni a hozzám forduló családokat.

Mikrobiom mintavevő készlet

 

Egy erre a célra kialakított dobozba tudunk otthon a gyerekünktől székletmintát gyűjteni. A mintát elküldjük a laboratóriumba és utána adunk tájékoztatást az eredményről és a tennivalókról. 

Ez egy fájdalommentes eljárás. A vizsgálat eredménye alapján étrendi ajánlásokkal és a megfelelő bélbaktériumokat is tápláló ételekkel segíthetünk a normál bélflóra kialakításában, helyreállításában.

 

A vizsgálatról és a tanácsadásról szívesen küldünk bővebb felvilágosítást e-mailben.

KATTINTS IDE, hogy elküldhessük mikrobiom tájékoztatónkat.

A Mária Rádióban Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász Egészségtrend című műsorában beszélgettünk a neurofeedbackről és a mikrobiomról. A műsor erre a linkre kattintva meghallgatható.

 

Sok türelmet és jó gyerekeket kívánok mindenkinek!

Virágh Hajnalka Neurofeedback tréner,

ADHD Életmód-tanácsadó és terapeuta

 

Várunk Benneteket, segítünk kicsiknek, nagyoknak! 

Segítségetekre lehet a könyv, a mentorprogram, és a tréning.

A mentorprogramra itt lehet jelentkezni http://www.viraghhajnalka.hu/mentor-program

A témával kapcsolatban további cikkeket a http://www.viraghhajnalka.hu/blog oldalon olvashattok.

Kérdésed van a figyelemzavarról, hiperaktivitásról vagy a Neurofeedbackről? Keress minket az alábbi e-mail címen: neurofeedbacktrener@gmail.com, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is!

2023-02-10