Új időszak kezdődik, új lehetőségekkel!

Új időszak kezdődik, új lehetőségekkel!

Az ADHD-s, ADD-s gyerekek általában rosszabbul viselik a változásokat mint a környezetük. Pedig a változások alól mostanában nemigen tudunk kibújni.

Amikor egy időszak befejeződik az életünkben, akkor megváltozik a napirendünk és a teendőink listája is. Ilyenkor arra kell figyelnünk, hogy a rossz szokásainktól könnyebben tudunk megszabadulni. Én a kávézásról úgy tudtam leszokni, hogy amikor lebetegedtem nem éreztem nagy szükségét a kávénak. Aztán, amikor meggyógyultam nem folytattam azt a régi rutint, amitől rosszul aludtam és gyakran fájt a fejem.

Ha nagyon ügyesek vagyunk, akkor helyettük új, jó szokásokat tudunk kialakítani. Ha minden hónapban csak egy ilyen cserét csinálunk egy év alatt 12 dolgon is tudunk változtatni. Ez rengeteg pozitív dolgot indukál az életünkben. Neked jó lenne egy ilyen lassú víz partot mos taktikával kialakított változás, amit egyszerűen be tudnál vezetni a mindennapokba? Ha bele gondolsz, mennyivel lenne egyszerűbb az életed? És mi lenne ha az ADHD-s, ADD-s gyerekednek változna meg 12 rossz tulajdonsága 12 jóra?

Az nem kérdés hogy most mindegyikünk életében nagy változások vannak. Miért ne használjuk ki ezt az időszakot a helyzetünk javítására?

Ha megérlelődőtt benned az igény a változásra és szeretnéd kihasználni ezt a lehetőséget, akkor érdemes megismerkedned a klubtagoknak nyújtott segítségemmel!

A folymatosan felíratkozó klubtagoknak minden hónapban küldök online egy munkafüzetet, ami segít aprólékosan egy terület változtatásában. Ezzel könnyítve meg saját, családod és ADHD-s, ADD-s gyereked életét. Kevesebb frusztrációnak és több sikernek lehettek a részesei.

A klub ötlete akkor fogalmazódott meg bennem, amikor egyik iskola után a másikból utasítottak el bennünket és tanácstalanul toporogtam, nem tudtam hogyan segítsek a gyerekemnek. A kilátástalan helyzetünkben mindenütt kapaszkodókat kerestem. Még édesanyám is megkérdezte többször, hogy meddig akarom ezt tovább folytatni, van-e értelme ennek. Rengeteg idő, sok pénz és nem mutatkoztak az eredmények. Szerencsére nem adtam fel a gyermekemért folytatott küzdelmet. A mennyiség idővel átcsapott minőségbe. A lépéseinket részletesen kidolgoztam a klubtagoknak, hogy másoknak is segíthessek! smile

A témával kapcsolatban további cikkeket a http://www.viraghhajnalka.hu/blog oldalon olvashattok.

A témával kapcsolatos könyv a https://gorenybolgyerek.hu/ oldalon rendelhető.

Bővebb információért keress minket a neurofeedbacktrener@gmail.com ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a neutofeedback fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról  hiperaktivitásról, vagy ADD-ről figyelemzavarról is!

 

További információk a klubról

 

2020-06-25