Újévi fogadalmak

Újévi fogadalmak

A megvalósítás közben van, hogy kudarcot vallunk, amikor a mindenapok teendői eltérítenek minket. Adok néhány szempontot, ami segít abban, hogy ne térjünk le az eltervezett változás útjáról. Fontos, hogy egyszerre egy-két változtatásnál ne próbáljunk meg többet. Ha kitaláltuk pl., hogy rendszeresen mozgunk, akkor találjuk ki azt is, hogy mitévők legyünk azokon a napokon, amikor odakint -10 fok van és nincs kedvünk kimenni. Ilyenkor elmehetünk egy nagyobb bevásárló központba és ott is sétálhatunk, elmehetünk a gyerekünkkel egy játszóházba, uszodába, vagy a YouTube-on kereshetünk egy aerobik órát. A lényeg az, hogy minden nap kell ahhoz gyakorolnunk új szokásunkat, hogy automatikussá váljon és már gondolkodás nélkül, észrevétlenül is csináljuk. Ebben az esetben már nem lesz egyáltalán megerőltető. Ennek kialakulásához kb. 21 napra van szükségünk, ha nem szakad meg a folyamat. Tehát, ha szilveszterkor túl sok jó ötletünk volt akkor sem kell megijedni mert egy évbe ha egyszerre csak egy változtatáson dolgozunk is 17 jó szokást tudunk kialakítani!wink

Aki nem egyedül szeretné csinálni, jól jönne ha segítséget és ötleteket kapna az csatlakozhat a webodalon a könyvrendelésnél javasolt klubba. Itt 12 jó szokást segítek kialakítani, ami az ADHD-ban és az ADD-ben is sokat segít. A neurofeedbacktrener@gmail.com e-mail címen lehet jelentkezni.

A témával kapcsolatban további cikkeket a http://www.viraghhajnalka.hu/blog oldalon olvashattok.

A témával kapcsolatos könyv a https://gorenybolgyerek.hu/ oldalon rendelhető.

Kérdésed van a figyelemzavarról, hiperaktivitásról vagy a neurofeedbackről? Keress minket az alábbi e-mail címen, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is.

Keress minket az alábbi e-mail címen: neurofeedbacktrener@gmail.com, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is!

2020-01-08