Prütty vagy Mrütty

Prütty vagy Mrütty

Annak idején, mikor még a lányom kicsi volt mi is, társasoztunk. Megfigyeltem, hogy nem szeretett veszíteni! Egyszer azzal állt elő, hogy Ő is kitalált egy társas játékot! Az a címe, hogy Prütty vagy Mrütty.

Ezután ismertette, a játékszabályokat. Mire hármat számol, mondjam azt, hogy Prütty vagy Mrütty. Ha azt mondom, hogy Mrütty akkor Ő nyert. Ha azt mondom, Prütty akkor én veszítettem. Ezzel megalkotta a számára konfliktus mentes társasjátékot. Így egy olyan társast hozott létre, amiben vagy Ő nyer, vagy Én veszítek, de semmiféleképpen nem áll elő a számára kellemetlen és elviselhetetlen vereség.wink

A témával kapcsolatban további cikkeket a http://www.viraghhajnalka.hu/blog oldalon olvashattok.

A témával kapcsolatos könyv a https://gorenybolgyerek.hu/ oldalon rendelhető.

Kérdésed van a figyelemzavarról, hiperaktivitásról vagy a neurofeedbackről? Keress minket az alábbi e-mail címen, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is.

Keress minket az alábbi e-mail címen: neurofeedbacktrener@gmail.com, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is!

2019-10-15