Mit tegyek? A gyerekem mindig, minden honnan elkésik!

Mit tegyek? A gyerekem mindig, minden honnan elkésik!

Nálunk is jellemző volt ez a probléma, néha most is találkozom vele. Kis iskolás korban és általánosban nagy harcok voltak emiatt. Minden reggel veszekedéssel indult. Mire beért az iskolába már elfáradt a család. Minden elvet feladva én húztam rá a cipőt, hoztam a táskáját, csak oda érjünk. Talán ez a legnehezebb időszak a családoknak, mert itt még nagyon szigorúak a szabályok.

Akkor még nem tudtuk az okát. A közép iskolás évekre kiderült miért van ez így, az is mit tehetünk ellene. Egyrészt próbáltunk olyan sulit találni, ahol nem eszik olyan forrón a kásást, szerencsére ez sikerült, megtaláltuk. Rájöttem, hogy nem érdemes emiatt felrobbanni. Érdemes találni pl. egy könyvet, amit addig olvashatunk vagy hasonló jó elfoglaltságot találni. Nálunk a glutén mentes diéta bevezetése után is nagy javulást vettünk észre ezzel kapcsolatban is.

A témával kapcsolatban további cikkeket a http://www.viraghhajnalka.hu/blog oldalon olvashattok.

A témával kapcsolatos könyv a https://gorenybolgyerek.hu/ oldalon rendelhető.

Az ADD-vel figyelemzavarral, ADHD-vel hiperaktivitással élő emberek főleg fiatal korban számos kihívással kell, hogy megküzdjenek. A neurofeedback tréningek megtanítják a hiperaktivitás, figyelemzavar tüneteinek a kontrolálását. 

Keress minket az alábbi e-mail címen: neurofeedbacktrener@gmail.com, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is!

2019-06-18