Megint jönnek a szürke hétköznapok

Megint jönnek a szürke hétköznapok

Mindenkinek nagyon furcsa a sok jó program után visszarázódni a normál kerékvágásba. Különösen a hiperaktív, figyelemzavaros gyerekeknek, akiknek sokkal több izgalomra van szükségük. Ilyenkor az segít, ha elkezdjük tervezni a következő programokat. Lehet találgatni, hogy mi legyen a gyerekünk a közeledő farsangon. Közösen kigondolhatjuk, milyen legyen a jelmeze, együtt el is kezdhetjük megtervezni és összeállítani. A nagyobbakat megbízhatjuk, hogy keressenek téli, télvégi szabadidős programokat, kirándulást, szánkózást, korcsolyázást, sielést, busójárás nézést. Kigondolhatjuk hová menjünk a nyáron kirándulni, nyaralni. A lényeg, hogy legyen egy következő program (mint egy lámpás a sötétben), ami kellő izgalomban tartja a gyerekünket és az egész családot. Kisgyerekeknél az időérzék még nem alakult ki teljesen, ezért egy mostanában megvalósítható programban gondolkodjunk. Jó ötletelést, készülődést mindenkinek! wink

A témával kapcsolatban további cikkeket a http://www.viraghhajnalka.hu/blog oldalon olvashattok.

A témával kapcsolatos könyv a https://gorenybolgyerek.hu/ oldalon rendelhető.

Kérdésed van a figyelemzavarról, hiperaktivitásról vagy a neurofeedbackről? Keress minket az alábbi e-mail címen, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is.

Keress minket az alábbi e-mail címen: neurofeedbacktrener@gmail.com, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is!

2020-01-07