Azok a bizonyos ADHD-s hétvégék

Azok a bizonyos ADHD-s hétvégék

 Már alig vártad, hiszen egyre szebb az idő, jó érzés a családdal lenni és valljuk be - mindenki szereti a hétvégi pihenést.. pont amikor már terveznéd a gyerekeknek is kedvező programot, a drága lurkód egy intővel és/vagy egyessel állít haza. (Plusz pont jár, ha felszerelés hiányból gyűlt össze, amit már legalább hatszor megbeszéltetek “Ilyen hülyeségért ne kapj már egyest!” jelmondattal.)

Ilyenkor főhet igazán az ember feje, hiszen jutalmazni nem akarja az iskolai megrovást vagy rossz jegyeket, de nem lehet minden hétvégét büntiben tölteni… mihez kezdjen az ember?

Ha már tervben van egy jó program, ne egy iskolai mizéria miatt menjen kukába az egész. Hogyha nem csinált olyan hajmeresztő dolgot amit még rémálmodban sem lenne képes véghez vinni, akkor tegyétek zárójelbe egy-két napra ezt a szituációt. Neked is ráér az emiatt jelentkező fejfájást hétfőre időzíteni és ő is értékelni fogja, hogy még a rosszasága ellenére is egy klassz hétvégétek volt! Valószínűleg a hétfő délutáni prédikációt is bűnbánóbban fogja végigülni.

Jó hétvégét Nektek és kitartást, a nyári szünet előszele már itt van!

Kamilla

 

Virágh Hajnalka Neurofeedback tréner,

ADHD Életmód-tanácsadó és terapeuta

 

Várunk Benneteket, segítünk kicsiknek, nagyoknak! 

Segítségetekre lehet a könyv, a mentorprogram, és a tréning.

A mentorprogramra itt lehet jelentkezni http://www.viraghhajnalka.hu/mentor-program

A témával kapcsolatban további cikkeket a http://www.viraghhajnalka.hu/blog oldalon olvashattok.

Kérdésed van a figyelemzavarról, hiperaktivitásról vagy a Neurofeedbackről? Keress minket az alábbi e-mail címen: neurofeedbacktrener@gmail.com, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is!

 

2023-04-21