Anya tudom, hogy szeretsz ...

Anya tudom, hogy szeretsz ...

Ezek a gyermekünkkel töltött varázslatos pillanatok tudnak a későbbi nehéz helyzetekben segítségünkre lenni.

Az egyik kedvenc ilyen emlékem, ami sok viszályon és nehéz helyzeten átsegített pont ezzel a mondattal kezdődött. Még kicsi volt a lányom, az óvodát sem kezdte el, amikor egy meghitt pillanatban ezt mondta nekem. „Anya tudom, hogy nagyon szeretsz, mert mikor a szemedbe nézek mindig ott van a kis Kami.„ Nagyon jól estek a szavai, megmutatta azt a feltétlen bizalmat amit érzett irántam.

Aki gyereket nevel, számos hasonló kedves történetet tud felidézni, amikor minden zavartalan, és boldogsággal telik meg a szívünk.

Később ezek segítsenek nekünk elviselni azt a nagyszájú kamaszt, aki már nem halmoz el minket hasonló kedves megjegyzésekkel. Ne szomorkodjunk mert néhány év múlva lecsendesedik, és újból közeledni fog hozzánk.

A témával kapcsolatban további cikkeket a http://www.viraghhajnalka.hu/blog oldalon olvashattok.

A témával kapcsolatos könyv a https://gorenybolgyerek.hu/ oldalon rendelhető.

Kérdésed van a figyelemzavarról, hiperaktivitásról vagy a neurofeedbackről? Keress minket az alábbi e-mail címen, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is.

Keress minket az alábbi e-mail címen: neurofeedbacktrener@gmail.com, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is!

2019-10-10