ADHD-s gyerekszáj a neurofeedback tréningen

ADHD-s gyerekszáj a neurofeedback tréningen

A gyerekek nagyon aranyosan tudják elmondani amit gondolnak, sokkal őszintébben mint a felnőttek. Különösen igaz ez az ADHD-s gyerekekre.

Ennek nem csak kellemetlen következményei lehetnek. Sok vicces történet is kerekedik belőlük, egy ilyet szeretnék veletek megosztani.

Nemrég készült egy rövidfilm az ADHD-s gyerekekről és a neurofeedbackről. Megkértek, hogyha lehet keressek olyan családot aki hozzám jár tréningre és így megmutathatjuk, hogy működik egy alkalom. Egyeztettem a családokkal, persze több szülővel és gyerekkel erről a lehetőségről. Az egyik anyuka mondta, hogy ő szívesen segítene ebben, de meg kell kérdezze a kislányát, mert, ha Ő nem akarja akkor nem sok mindent tud tenni. A kislány sajnos nem vállalta a felkérést, de aztán szerencsére volt aki vállalkozott erre a feladatra.

Az egyik alkalommal amikor jött a kislány tréningre, egyszer csak megkérdezte, hogy nem haragszom-e rá? Nagyon meglepődtem a kérdésén, mert nem szoktam rájuk haragudni!

Ezért meg is kérdeztem, hogy mért kéne? Nagyon aranyos volt és elmondta, hogy a fellépés miatt, amit lemondott. Elmesélte, hogy mikor megkerestük evvel, elgondolkodott és arra jött rá hogy Ő nem akar híres lenni.

Ezek a kedves pillanatok sok nehéz helyzetért kárpótolnak bennünket. Sok nehéz időszak van annak a háta mögött aki hiperaktív, figyelemzavaros gyereket nevel.

De ne csak együtt sírjunk, hanem együtt nevessünk is!

Ha van olyan történet ami kedves és vicces akkor nyugodtan oszd meg velünk a kommentekben!

Fogadjátok szeretettel az alábbi kisfilmet!

https://youtu.be/BKTTrG6QHvc

Várunk Benneteket, segítünk kicsiknek, nagyoknak! 

Segítségetekre lehet a könyv, a mentorprogram, és a tréning.

A mentorprogramra itt lehet jelentkezni http://www.viraghhajnalka.hu/mentor-program

A témával kapcsolatban további cikkeket a http://www.viraghhajnalka.hu/blog oldalon olvashattok.

A témával kapcsolatos könyv a https://gorenybolgyerek.hu/ oldalon rendelhető.

A tréningekre időpontot kérni a 06-309-400-001-es telefonon lehet.

2022-02-17