A neurofeedback tréningek hatásának növelése

A neurofeedback tréningek hatásának növelése

Vannak, akiknél már hetek alatt nagy változást él meg a gyerek, a család, és még az iskola is! Van, akit behívott az igazgató, (szegény gyerek meg volt ijedve, hogy vajon most mi rosszat tehetett) és kiderült, hogy azt akarta csak megkérdezni, hogy mi történt az ADHD-s kisfiúval, mert csak jót mondanak róla az utóbbi időben a tanárok:). Ezek az esetek számomra is nagyon megnyugtatóak. Vannak azonban, szerencsére ritkán, amikor nem látunk szembetűnő változást. Ezek az esetek nagyon elgondolkodtatnak, mert minden gyereknek, családnak szeretnék segíteni aki hozzám fordul.

Próbálok a sikeres eseteknél párhuzamokat keresni. Ezeket leírom, hogy egyre jobb eredményeket érhessünk el. A sikeres eseteknél a szülő is nagyon lelkes és ezt továbbadja gyerekének is. A beszélgetés során javasolt, illetve a könyvben ajánlott változtatásokat megpróbálják az életükbe minél előbb bevezetni. Örömmel jönnek a tréningre. Minden alkalommal megnézzük közösen az eredményeket, hogy lássuk a javulást. Van aki lefotózza az eredményeket, a homloklebeny tréningek hetek alatt látható javulását. Az apró javulásokat is büszkén meséli a gyerekével együtt.

Úgy kell ezt elképzelnünk mint egy mérleghintát. Az egyik végén az ADHD-s, ADD-s gyerekünk ül. A másik végére pakoljuk a diétát, vitaminokat, neurofeedbacket, sikereket. Minél többet rakuk rá annál biztosabban kerül gyerekünk egy egyensúlyi állapotba.

A témával kapcsolatban további cikkeket a http://www.viraghhajnalka.hu/blog oldalon olvashattok.

A témával kapcsolatos könyv a https://gorenybolgyerek.hu/ oldalon rendelhető.

Ha a gyereked ADHD-val, Hiperaktivitással, ADD-vel, Figyelemzavarral, vagy Autizmussal küzd, érdemes kipróbálni a neurofeeedback nyújtotta lehetőségeket.

Keress minket az alábbi e-mail címen: neurofeedbacktrener@gmail.com, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is!

2019-11-15