Mivel sokan kérdeztétek, van egy jó hírem!

Mivel sokan kérdeztétek, van egy jó hírem!

Sokan kérdeztétek, mikor jöhettek újból neurofeedback tréningre? Nekem is nagyon híányoznak a gyerekek és az együtt megélt pozitív változások. Azt is tudom, hogy az elmúlt időben talán még nagyobb szükség lett volna a tréningek jótékony hatására. De sajnos az élet közbeszólt! Ezért jótanácsokkal próbáltam segíteni Nektek, amíg nem tudtunk személyesen találkozni. Folyamatosan figyelem a híreket és sokat gondolkodtam, mikor tudnálak benneteket újból fogadni, a lehető legkiseb kockázattal. Arra jutottam, hogy nem az első adandó alkalomkor, nehogy elkapkodjuk a dolgokat és bárkinek baja essen. Az érettségik lezajlása után eltelt második hétre gondoltam. Most, hogy az Óvodák és Bőlcsődék is mindenütt kinyithatnak Június 2.-án. Nyugodt szívvel várlak  újra én is benneteket.

Aki még nem járt nállam, de megfogalmazódott az elmúlt időszakban, hogy itt az ideje a tréningeknek, ne habozzon, mert gyorsan telnek be az időpontok.

Az egészségünk megőrzése érdekében, ahogy eddig is :), telefonon szóljatok, ha valaki lebetgedett, és új időpontot keresünk neki, ahogy meggyógyult várjuk szeretettel! Gyakran fertőtlenítünk és szellőztetünk a trénigeket két asztalon, 1,5m távolságban tartjuk. Érkezéskor kézfertőtlenítőt mindenkinek biztosítunk.

Az időpontokat, pontosan tartsuk, hogy elkerüljük a zsúfoltságot. Amíg a gyerekekkel tréningezünk, a kertben a padon a szülők, kísérők kicsit feltöltődhetnek, kipihenhetik magukat. Az előtérben, maximum egy ember tartózkodhat.

A témával kapcsolatban további cikkeket a http://www.viraghhajnalka.hu/blog oldalon olvashattok.

A témával kapcsolatos könyv a https://gorenybolgyerek.hu/ oldalon rendelhető.

A hiperaktív, figyelemzavaros gyerekek hatékony fejlesztésének eszköze a neurofeedback tréning.

Keress minket az alábbi e-mail címen: neurofeedbacktrener@gmail.com, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is!

2020-05-22