Mi lesz a sorsa ADHD-s, ADD-s gyerekünknek?

Mi lesz a sorsa ADHD-s, ADD-s gyerekünknek?

Szerencsére a gyerekünk sorsának kulcsa a kezünkbe van. Sok szeretettel, odafigyeléssel és türelemmel átsegíthetjük gyerekünket a nehézségeken. Megfigyelve gyerekünket megtalálhatjuk azt az utat, amiben nagyon jó és sikereket tud elérni. Nem csak arra gondolok, hogy melyik tárgyból tud jó jegyeket szerezni. Megfigyelhetjük azt is mik azok a képességek, amivel a többi gyerek közül kiemelkedik. Lehet ez bátorság, magabiztosság, vagy az, hogy hangosabban beszél társainál, szereti a szép ruhákat, jó érzéke van a színekhez, érzékeny a szagokra, ízekre, gyorsan reagál. Átgondolva ezeket a tulajdonságokat sajnos nem adnak rájuk jegyet az iskolában, de vannak olyan foglalkozások, amiknél elengedhetetlen szükség van rájuk. Abba az irányba érdemes őket óvatosan terelni. Ezeken a területeken valószínű lesz sikerélményük, amire nagy szükségük van nekik is és nekünk is.

A témával kapcsolatban további cikkeket a http://www.viraghhajnalka.hu/blog oldalon olvashattok.

A témával kapcsolatos könyv a https://gorenybolgyerek.hu/ oldalon rendelhető.

Ha a gyereked ADHD-val, Hiperaktivitással, ADD-vel, Figyelemzavarral, vagy Autizmussal küzd, érdemes kipróbálni a neurofeeedback nyújtotta lehetőségeket.

Keress minket az alábbi e-mail címen: neurofeedbacktrener@gmail.com, ahol bővebb tájékoztatást kaphatsz a fejlesztésünkről, időpont egyeztetésről és az ADHD-ról vagy ADD-ről is!

2019-05-24